Vrouw als authentieke leider

Wil je succes? Wil je gehoord, gezien en opgemerkt worden? Heb je er genoeg van dat anderen er met jouw suggesties en ideeën vandoor gaan? Wil je meer invloed uitoefenen op jouw werkomgeving? Stop dan met het imiteren van mannelijke eigenschappen! Word authentiek! Word een succesvolle, trotse leider!

Nieuwe manier van werken en jonge generaties werknemers vragen om de leiders die gevoel hebben voor verhoudingen binnen de organisatie, die in staat zijn om mensen bij elkaar te brengen, die dialoog aangaan en ruimte geven. Het gaat om samenwerken in steeds veranderende netwerken, zelfsturing en toch het vermogen hebben om mensen te motiveren om gezamenlijke doelen na te streven.

Vrouwen zijn van nature in staat om leiding te nemen. Toch twijfelen heel veel vrouwen eraan of ze dit wel willen of kunnen. Aan ambitie ligt het niet, wel aan onzekerheid, de angst om te falen of om teleur te stellen.
Deze workshop gaat niet alleen over strategieën en tools om een goede leider te worden of te zijn, maar meer nog om inspiratie, kracht en actie om het eigen potentieel als vrouw te ontsluiten.

“De workshop was zeer inspirerend doordat je direct ervaart wat je met je eigen kracht kan doen, hoe je deze kan inzetten.”
Antoinette, strategisch manager bij een gemeente

Ambitieuze vrouwen zetten vaak hun volle potentieel onvoldoende in. Dat belemmert ze in hun carrière en bij de inrichting van het leven dat ze willen. Vrouwen worden aangespoord om te schitteren zonder dat ze daarbij hun eigen authentieke kracht betrekken. Deze oorspronkelijke kracht ligt in emotionele intelligentie, charisma en het vermogen om te beïnvloeden. Helaas wordt deze kracht vaak genegeerd, weggestopt en ontkend. Het vormt jouw schaduw die je altijd bij je hebt maar waar je geen gebruik van maakt. Meestal is daar jouw beperkende mindset voor verantwoordelijk. Die zegt bijvoorbeeld dat je altijd aardig gevonden moet worden, en dat macht een vies woord is en niet bij je past. In de training ‘Vrouw als authentieke leider’ wordt jouw mindset blootgelegd en uitgedaagd.
Je krijgt op luchtige doch effectieve wijze inzicht in jouw eigen gedrag en houding. Als je in staat bent hier invloed op uit te oefenen dan kun je ook makkelijker het gedrag en houding van anderen beïnvloeden. Zo haalt je het beste uit jezelf, jouw medewerkers en collega’s.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze vrouwen die hun carrière in eigen hand willen nemen. Door jouw unieke eigenschappen uit te lichten, te benadrukken en te gebruiken, krijg je meer grip op jouw omgeving en daarmee op jouw carrièrepad.
Dankzij deze training krijg je binnen drie dagdelen meer inzicht in wie je wil zijn als leider en hoe je dat uit kan dragen op een zelfbewuste, daadkrachtige maar bovenal authentieke manier. Je ontwikkelt een eigen stijl van leidinggeven en geeft jouw carrière een boost.

Programma

Facilitator

Heb je belangstelling, stuur een bericht. De trainer neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.